Referat

Referat: Stureby SK - Tungelsta IF

Vilken underbar kväll nere på gräsplanen! Gräset tjockt grönt och nyklippt, linjerna nymålade och lysande vita. Riktigt bra jobb med planen Martin!
14 peppade tjejer på plats och för kvällen en comeback av Malla i målet.
Vi snackar innan match om att pressen ska vara hög, och det lyckas vi verkligen med. Det dröjer inte länge innan vi har snott åt oss bollen och fått iväg avslut mot mål. Rättare sagt 2. Efter 2 minuter så håller sig Julia B påpassligt framme på en fin pass från Gittan och smäller in 1-0. I sjunde minuten håller sig sedan Elsa framme på en retur på ett tugnt skott från Ylva som målisen i Tungelsta inte kan hålla. Och sedan rullar det på och halvleken slutar med ledning 6-0. Vilken inledning på matchen! Vi spelare så grymt fint men en massa kombinationer och riktigt bra rörlighet.

I halvlek så är det mest beröm som delas ut, men det finns ändå lite som kan finputsas. Tex att vi ska våga lyfta ytterbackarna lite och försöka lägga bollen snett inåt bakåt.

Andra halvlek så inleder vi lika fint som vi slutade första. redan i halvlekens första minut så kör Julia B solo genom måtståndets försvar och lägger in 7an. Vi pumpar på stenhårt och ger verkligen gärnet i andra trots en trygg inledning, skönt att se. facit blir hela 9 mål i andra halvlek varav 2 hörnor direkt i mål av Julia B. Så nu tar du alla hörnor från den kanten i framtiden :).

Njut nu av denna grymma instats tjejer, igår var ni alla suveräna! Även om ni såg ut att frysa i backlinjen och i målet emellanåt..

Efter matchen så träffades de som ville i klubbhuset för lite korv med bröd och sportdryck, det var riktigt trevligt!

Vi tackar ett mycket trevligt spelande och schysst Tungelsta för en god match!